Orkla Foods sælger Pastella

Orkla Foods Danmark sælger Pastella til søsterselskabet Dragsbæk

Screendump. Pastella.dk

Orkla Foods Danmark har indgået en aftale med Dragsbæk om salg af frisk pasta-mærket Pastella. Dragsbæk indgår ligesom Orkla Foods Danmark i den norske koncern Orkla.

Formålet med salget er at koncentrere Orkla Foods Danmark om færre kategorier og samtidig sikre en udviklingsstærk position for Pastella, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen omfatter 100 overdragelse af mærket Pastella, som omfatter frisk pasta. Aftalen inkluderer overtagelse af en fabrik med ca. 35 medarbejdere i Skovlund i Vestjylland.

– Med overdragelsen af Pastella går Orkla Foods Danmark ud af kategorien. Vi er glade for at kunne overdrage Pastella til Dragsbæk, som har stærke kompetencer til at udvikle forretningen, samtidig med at Pastella på denne måde kan forblive inden for Orkla-koncernen, siger Atle Vidar Nagel Johansen, bestyrelsesformand i Orkla Foods Danmark.

Nye forretningsmuligheder
– Overtagelsen af Pastella giver os nye forretningsmuligheder, og vi ser frem til at udvikle virksomheden med nye produkter og tilføre ny omsætning, siger Christian Munk, adm. direktør i Dragsbæk.

Pastella blev grundlagt i 1989 som en del af Tholstrup Cheese, og blev opkøbt af Arla i 2006. Orkla Foods Danmark overtog Pastella i 2007.

Transaktionen forventes at blive gennemført primo/medio januar 2018, med regnskabsmæssig virkning fra 1. januar 2018.