Orkla Foods Danmark mister sin topchef

Tino Bendix skal være adm. dir. i Kruuse, der er leverandør af veterinærudstyr

Foto: Orkla Foods Tino Bendix har fundet nyt top-job i en anden branche.

Efter 4 år som adm. dir. i Orkla Foods Danmark har Tino Bendix valgt at opsige sin stilling i virksomheden for at blive CEO i Kruuse, skriver Orkla i en pressemeddelelse.

Tino Bendix fratræder med udgangen af 2017, og Orkla har endnu ikke fundet hans afløser.

Tino Bendix overtog posten som administrerende direktør i Orkla Foods Danmark i 2013 i forbindelse med Orklas opkøb af Rieber & Søn og efterfølgende integration med Beauvais foods.

– Efter 25 år i fødevarebranchen har jeg besluttet mig for at prøve mig selv af i en ny industri og på et mere internationalt plan. Det har været en svær beslutning, da min tid i Orkla har været helt fantastisk og meget inspirerende, siger Tino Bendix.

Kruuse er leverandør af veterinærudstyr og er ejet af amerikanske Henry Schein, verdens førende leverandør af produkter og services til tandlæge- og dyrlægeklinikker samt praktiserende læger.

 

 

DEL
Forrige artikelNy direktør til Rynkeby er fundet
Næste artikelSuperBrugsen gør dagens måltider klar
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.