Omstrukturering i Foodservice Danmark koster direktør jobbet

Foodservice Danmarks datterselskab Kødgrossisten integreres i hovedforretningen, og det gør direktør Anders Engdahl overflødig

Den nye direktør for Foodservice Danmark, Peter Bruun, har kun siddet på posten i to uger, men er allerede i gang med virksomhedens turnaround. Foto: Dagrofa

Blot et par uger efter sin tiltræden som adm. direktør for Foodservice Danmark har Peter Bruun vist Kødgrossistens direktør, Anders Engdahl, døren.

Afskedigelsen sker som led i en omstrukturering, der betyder, at Kødgrossisten skal under Foodservice Danmarks vinger.

– Kødgrossisten har i lang tid været en selvstændig division i Foodservice Danmark med eget kundesalg, kundeservice og distributionsafdeling. Nu integrerer vi Kødgrossisten ind i Foodservice Danmark, så flere af vores kunder kan få glæde af Kødgrossistens produkter. På den måde får vi mere ud af det samme, siger Peter Bruun til FødevareWatch.

Han understreger over for mediet, at den nye struktur ikke er et udtryk for utilfredshed med effektiviteten i Kødgrossisten eller Anders Engdahls arbejde.

Anders Engdahl, som nåede at sidde på direktørposten i syv måneder, skriver på sin LinkedIn-profil, at “trods den korte tid fik vi alligevel nået nogle gode og strategiske gode goals, såvel økonomiske som kvalitetsmæssigt”.

Foodservice Danmarks øvrige datterselskaber fortsætter som hidtil, skriver FødevareWatch.