Økologisk kød er en mangelvare

I følge Coop kunne butikkerne sælge dobbelt så meget øko-kød som nu - hvis der var nok af det

Foto: Økologisk Landsforening

Et markant stigende salg af økologiske produkter i landets butikker giver sig udslag i en betydelig underforsyning af markedet med så vigtig en vare som kød.

Øko-kødet bliver lige frem rationeret i bl.a. Coop Danmarks butikker.

– Vi kan kun levere 60-70 pct. af det økologiske kød – okse,...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelRoskilde Festival får en pantstation
Næste artikelNæsten hver ottende detailelev er i skolepraktik
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.