Økologisk børnetøj sælger i Føtex

Mere end halvdelen af alt solgt børnetøj i Dansk Supermarkeds supermarkedskæde er nu økologisk

Foto: Føtex

Børnefamilierne køber i stigende grad økologisk tøj, når de mindste skal klædes på. Det mærker Dansk Supermarkeds Føtex, hvor over halvdelen af salget af børnetøj nu økologisk.

Og salget af det økologiske tøj er gennem det seneste år steget med mere end 55 pct. i Føtex-butikkerne, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

– Vi har styrket vores sortiment af økologisk børnetøj markant, så en stor del af vores børnetøj i dag er økologisk. Og den udvikling vi vil fortsætte med. Derfor arbejder vi helt konkret på, at alt vores børnetøj til de mindste bliver økologisk i 2018. Vi er overbeviste om, at endnu flere børnefamilier vil efterspørge det, og da vi også samtidig kan sikre både høj kvalitet og en stærk pris, siger Føtex-direktør Thor Jørgensen i pressemeddelelsen.

 

DEL
Forrige artikelMindeord: Købmand Knud Hermansen er afgået ved døden
Næste artikelDeli og gadekøkken skal redde Irma
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.