Økokød-underskud: Sommer er lavsæson

Når de økologiske køer kommer på græs, dykker antallet af slagtninger - og dermed kød-leverancerne til butikkerne

Kød er blevet billigere den seneste måned. Foto: Økologisk Landsforening

Det er ikke første gang, at forsyningerne af økologisk kød til butikkerne bliver mindre i sommermånederne.

Både i Rema 1000 og i Dagrofa peger man på sæsonudsving som en del af forklaringen på, at det kniber med at få øko-kød nok for tiden.

– Det er helt korrekt, at Dagrofa heller...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelBegrænset udbud af øko-frugt, æg og spelt
Næste artikelLidl åbner på Nørrebro
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.