Øko-mælk får dyrevelfærds-stempel

Løgismose lancerer en ny mejeriserie.

Foto: Løgismose

En ny serie af mælkeprodukter fra økologiske Løgismose skal som den første leve op til fødevaremærket ”Dyrenes Beskyttelse anbefaler”.

I serien er der fokus på dyrevelfærd og sætter ifølge en pressemeddelelse fra Løgismose nye standarder for dyrevelfærd i mælkeproduktionen, eksempelvis vil tyrekalve i mælkebesætninger ikke blive aflivet efter fødsel og køerne vil også få mere plads.

– Vi arbejder med forskellige interesseorganisationer omkring dyrevelfærd, herunder Dyrenes Beskyttelse, for hele tiden at sikre, at dette er et fokusområde. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle lancere en mælk, hvor køernes velfærd er i højsæde. Vores mejeri var et af de første i Danmark, der omlagde til økologi, og nu tager vi skridtet videre for at højne kvaliteten yderligere, siger Steen Aalund Olsen, COO hos Løgismose Meyers.

Mejeriprodukterne sælges i Netto under navnet Smagen Af Frihed.

DEL
Forrige artikelAsda slås for at vende hastig nedtur
Næste artikelVoksende salg af rejer
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.