Nyt Netto-koncept når Jylland

Netto vil i første omgang åbne 10 butikker i 3.0-konceptet, før det skal rulles ud i resten af kæden

Foto: Ulrik Samsøe Figen

I dag, torsdag 30. august, åbner den første jyske Netto-butik i kædens nye koncept, 3.0 – eller Fremtidens Netto.

Den nye butik med et salgsareal på 891 kvm. ligger i Veri Centeret i Aarhus-bydelen Risskov, og den bliver den sjette af sin art.

Den første åbnede i juni på Kongelundsvej på Amager, og også de øvrige fire første ligger øst for Storebælt.

Netto har åbnet “fremtidens discountbutik”

Den fornyede Netto i Risskov har et bruttoareal på 1300 kvm., og er cirka dobbelt så stor som sin forgænger på samme placering. Og det er butikschef Jørn Krag Pedersen meget tilfreds med:

– Vi glæder os meget til at åbne fremtidens discountbutik, og så endda den allerførste i Jylland. Det er ingen hemmelighed, at den gamle butik trængte til at blive frisket op, men det bliver en komplet anden Netto-butik, kunderne kommer til at møde. For det første er butikken næsten dobbelt så stor, der er nu direkte adgang fra parkeringspladsen, og så er butikken i endnu højere grad indrettet efter kundernes ønsker med mere plads til frugt- og grønt, convenience og nem navigering i butikken, siger han i en pressemeddelelse fra Salling Group.

Veri Centeret er særdeles velforsynet med dagligvarebutikker. Den nye Netto har en Kvickly, en Fakta og en næsten nyåbnet Rema 1000 at konkurrere med.

Netto vil i første omgang åbne 10 butikker i 3.0-konceptet, før det skal rulles ud i resten af kæden – eventuelt i en let revideret udgave.

Nettos topchef kræver omsætningsvækst