Nyt e-supermarked i Aarhus-området

Det virker åbenbart ikke afskrækkende nok, at det kniber gevaldigt med at tjene penge på at sælge dagligvarer over nettet for de eksisterende virksomheder i branchen.

I hvert fald har Aarhus-området tilsyneladende fået sig et nyt online-supermarked i form af Davli.dk, som aktuelt tilbyder gratis fragt – med et mindstekøb på 299 kr. I første omgang til alle postnumre i en afstand af højst 10 km fra byens centrum, men i august bliver servicen udvidet til en del omegns-postnumre.

Davli.dk er sparsom med oplysninger om, hvem der står bag det nye initiativ, men der er en del private label-varer fra Coop Danmark i sortimentet, og firmaets CVR-nummer og hjemadresse i Risskov er den samme som det langt mere kendte Osuma.dk, der er ejet af to selvstændige brugsforeninger.

DEL
Forrige artikelRema haler ind på Lego i popularitet
Næste artikelMadvarer er fortsat billigere end sidste år
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.