Nyt børneunivers skal trække småbørnfamilier i Lidl

Lidl Lupilu hedder et nyt produktunivers for familier

Foto: Lidl

Et nyt børneunivers med småbørnsprodukter i private label-serien Lupilu samt et web-univers med gode råd og ideer til småbørnsfamilien skal trække familierne ind i Lidls butikker.

Produkterne, der for fleres vedkommende bærer Svanemærket, Astma- og allergimærket eller det røde øko-mærke, findes allerede nu i butikkerne, mens småbørnsuniverset på Lidl.dk lanceres d. 1. maj.

Lidl vil også præsentere universet og produkterne på Baby & Småbørnsmessen, som finder sted d. 5.-6. maj i Øksnehallerne i København.

– I Lidl forstår vi os på familier, og vi vil gøre vores bedste for at blive børnefamiliernes foretrukne indkøbssted. Vi har mange års erfaring på området, og vi ved fra vores kunder og fra vores store internationale netværk, at kommende forældre og børnefamilier har særlige ønsker og behov, når det kommer til udvalget af produkter af høj kvalitet til babyer og børn, siger indkøbsdirektør for Lidl, Mikko Forsström.

DEL
Forrige artikelAndelsvirksomheder stifter ny tænketank
Næste artikelZBC må uddanne bagere og slagtere i Køge
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.