Nyheder på Foodexpo 2016

2016-udgaven af nordens største fødevaremesse bød på både kombucha-te og kødfri-frikadeller

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, madspildsekspert Selina Juul, formand for Økologisk Landsforening Per Kølster og administrerende direktør i MCH Messecenter Herning Georg Sørensen åbnede Foodexpo 2016. Foto: Jonathan Christensen

Udover at økologien for første gang fik lov at brede sig i sin helt egen hal og at diverse oplægsholdere satte ekstra fokus på madspild, bød Foodexpo 2016 på et væld af spændende produkter. De mange forskellige udstilleres produkter talte blandt andet adskillige frugt- og...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelKøbmændenes formand får ridderkorset
Næste artikelMadspildspanel: Detailhandlen har et ansvar
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.