Nye løsninger til fremtidens fødevarer

Producenter af levnedsmidler og drikkevarer vil i marts flokkes i de store messehaller i Køln i Tyskland. I dagene 24. -27. marts viser udstillere fra hele verden nye løsninger til produktion af fødevarer på Anuga FoodTec.
Fagmessen finder sted hvert tredje år, og det står allerede nu fast, at messen vil overgå de tidligere i både udstillertal og antal besøgene. Arrangørerne forventer over 1.300 udstillere fra ca. 40 lande og over 43.000 professionelle besøgende fra omkring 130 lande.
Temaer Indholdet på Anuga FoodTec er temaer som procesteknologi og påfyldnings- og emballageteknik, automation, styre- og kontrolteknik og levnedsmiddelsikkerhed.
Der udstilles driftsmidler, miljøteknik og økoteknologi, kulde- og klimateknik, transport- og lageranlæg og ingredienser.
- Som noget nyt sættes der fokus på fodevareingredienser.
Der fokuseres også stærkere på temaet emballagemidler, forklarer Dietmar Eiden, der er projektleder i Kølnmesse.
Han fortæller, at de besøgende på Anuga FoodTec er producenter at levnedsmidler og drikkevarer.
- De søger nye løsninger og tiltag til deres produktion for at forny eller udvikle deres produktion eller produkter og optimere processen. , siger Dietmar Eiden.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis