Nye kasseløse Amazon Go er på vej

  Amazon ser store muligheder i butikskonceptet Amazon Go og vil åbne yderligere seks butikker i år

  Foto: Amazon

  Amazons første kasseløse butik i Seattle åbnede i sidste måned op for, at forbrugerne også kunne handle i butikken efter en testperiode på ca. et år.

  Og nu melder den amerikanske gigant om, at seks yderligere Amazon Go-butikker er på vej.

  Ifølge det amerikanske teknologi-medie Recode har Amazon planer om tre yderligere placeringer i Seattle, der også er hjemsted for Amazons hovedkvarter.

  Amazon er ifølge forlydender også i forhandlinger om at åbne en Amazon Go i shoppingcentret The Grove i Los Angeles, mens de sidste placeringer endnu er uafklaret.

  Digital butik
  Når kunderne besøger Amazon Go, registrerer sensorer, kameraer og algoritmer kundernes indkøb, hvorfor betalingen derfor heller ikke foregår fysisk i butikken.

  I stedet sker betalingen gennem Amazon Go-app, hvor kunderne modtager en kvittering på indkøbet, så snart de forlader butikken.

  Den første Amazon Go i Seattle er 1.800 kvadratmeter og åbnede i december 2016 op for salg til Amazons egne medarbejdere.

  DEL
  Forrige artikelTræg vækst i dagligvarehandlen i 2017
  Næste artikelSe de nye på ledelsesgangen
  Søren Tougaard
  Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.