Nybagt Michelin-stjerne gæster Foodexpo

Restaurant Substans flytter på Foodexpo i tre dage.

Foto: Substans

Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad.

– Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaver af Restaurant Substans, René Mammen.

Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde.

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, afholdes for 7. gang i MCH Messecenter Herning 6.-8. marts 2016.

Til Foodexpo 2016 deltager mere end 450 udstillere og ca. 25.000 besøgende.

DEL
Forrige artikelVæksten i discount flader ud
Næste artikelMadbutikker er de mest optimistiske
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.