Ny struktur skal give bedre gennemløb på Meny-projekter

Meny samler hele ansvaret for indretning, etablering og ejendomsafdelingen under kædens nye salgs- og driftsdirektør, Kennet Berlin

Arkivfoto John Ehbrecht

Kennet Berlin rykker fra et job som salgs- og driftschef i Meny op i en nyoprettet stilling som salgs- og driftsdirektør i kæden, hvor han får det samlede ansvar for indretninger, etableringer og ejendomme.

Dermed får den nye salgs- og driftsdirektør hele det driftsmæssige ansvar i Meny, som tidligere også var en del af koncept- og udviklingsdirektør Martin Brinch Jöhnckes opgave.

Med omstruktureringen stopper Martin Brinch Jöhncke i Meny efter tre år i jobbet som koncept- og udviklingsdirektør.

Menys kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen tror helt klart på, at den nye ledelsesstruktur giver et mere effektivt gennemløb af kommende butiksprojekter i den anden ende.

– Det er helt klart, at det, jeg forventer, er en højere hastighed og effektivitet i processen og en bedre økonomi. Det er mere logisk at samle det driftsmæssige ansvar, og det tror jeg, vi kan opnå nogle store fordele ved, siger Menys kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen.

Blod på tanden
På sigt vil Dagrofa-topchef Per Thau gerne have yderligere 50 Meny-butikker rundt i Danmark, men Per Thau har samtidig også før slået fast, at Dagrofa ikke lever af markedsandele, men på at skabe indtjening butik for butik.

Og lige netop det har flere af de selvstændigt drevne Meny-butikker store problemer med, hvilket også var grunden til, at Meny i Nykøbing Sjælland lukker med udgangen af januar.

Alligevel ser Kenneth Holmen Pedersen særdeles optimistisk på Menys fremtidsmuligheder i markedet.

– Vi har blod på tanden. Vi kan se, at der er en efterspørgsel efter fødevaremarkeder, så det gælder for os om at udnytte den plads, der er i markedet, siger Kenneth Holmen Pedersen.