Nye regler for små fødevareproducenter kan medføre sygdom

”Stalddørspakken” betyder, at små producenter kan sælge kyllinger uden  kontrol på et autoriseret slagteri. Det kan skabe utryghed om mindre virksomheders smittefare.

Foto: Colourbox

Mange supermarkeder har i dag en hel afdeling eller flere hyldefag med fødevarer fra lokale producenter, og de er populære blandt kunderne.

Men nu kan en ny bekendtgørelse – den såkaldte stalddørspakke – skabe utryghed blandt forbrugerne overfor alle lokale fødevarer samt fødevarer...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelIrma i top i kampen om E-handelspris
Næste artikelGrønt, grønnere, grønttorvet
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.