Ny løsning gør e-handelsbetalinger endnu hurtigere

Et hurtigt godkend i Dankort appen gør det nu endnu lettere at e-shoppe. Bauhaus er først med den nye løsning

Nu kan forbrugerne slippe for at indtaste det 16-cifrede kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre, når de betaler med Dankort i Bauhaus’ webshop.

I stedet kan de nøjes med at indtaste deres telefonnummer, og umiddelbart efter godkende købet i Dankort app med et enkelt tryk.

Bauhaus er den første til at tilbyde den hurtigere betalingsløsning herhjemme.

– For os er det vigtigt, at kunderne får en god, hurtig oplevelse i vores netbutik. Hovedparten af vores kunder foretrækker Dankort, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en ny og lettere måde at betale med Dankort på, fortæller Klaus Hedegaard, IT-chef hos Bauhaus.

Vil lette betalingen

Kontaktløse betalinger udgør nu mere end hver anden betaling, og danskerne har hurtigt taget den nye måde at betale på til sig.

Nu udvides muligheden for at betale med Dankort på mobilen fra fysiske forretninger til også at inkludere netforretninger, fortæller Nets.

– E-handlen flytter gradvist fra computeren og over på mobilen, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere at bruge mobilen til at betale med Dankort. Mange danskere har prøvet at betale via mobilen med Dankort app i fysiske forretninger, hvilket er en mulighed de fleste toneangivende forretninger tilbyder, og nu vil man også kunne afslutte sine onlinekøb i Dankort app, siger Jeppe Juul-Andersen, direktør i Nets med ansvar for Dankort.