Ny landedirektør til Netto Polen

Netto har udpeget en ny landedirektør i Polen, der skal sikre målsætningen om op imod 40 nye Netto-butikker om året på sigt

Foto: Dansk Supermarked Group

Janusz Stroka tiltræder den 3. januar som ny landedirektør i Netto Polen.

Han kommer dermed til at stå i spidsen for de planer, der er lagt for Netto Polen som et af Dansk Supermarkeds Groups centrale vækstområder.

– Janusz kommer til Netto med stor erfaring. Vores planer for Netto Polen er betydelige, og det har derfor været vigtig for os at finde en erfaren og dygtig leder som Janusz, der har haft adskillige nøglepositioner, hvorfra han bringer både stor kompetence og ekspertise. Janusz er samtidig født i Polen og har derfor en særdeles god forståelse af både kulturen og markedet, hvilket er væsentligt for os, siger Executive Vice President for Netto International, Michael Løve, i en pressemeddelelse.

Op imod 40 nye butikker om året
Janusz Stroka har senest fungeret som Divisional Director i Rewe Group og har en stærk baggrund samt stor kundeforståelse gennem to årtiers ansættelse i ledende stillinger i flere forskellige lande, herunder Polen, Rusland og Ukraine.

Janusz Stroka skal i rollen som landedirektør medvirke til at accelerere udviklingen i Netto Polen.

Ambitionen er bl.a. at åbne nye butikker i et højere tempo end hidtil, og målsætningen er, at Netto Polen skal åbne op til 40 butikker om året fra 2020 og fremad.