Ny indkøbsdirektør i Lidl

Mark Hache overgår til en stilling i Lidl International i Sydtyskland.

Foto: Lidl

Mikko Forsström tiltræder pr. 1. juli som ny indkøbsdirektør i Lidl Danmark.

Han er 33 år, fra Finland og har flere års erfaring som indkøbschef bag sig, både fra Lidl Finland, England og fra Lidls internationale indkøbsafdeling.

Senest har Mikko Forsström arbejdet som indkøbsdirektør hos indkøbsorganisationen EMD i Schweiz.

– Jeg glæder mig til at tiltræde stillingen. Dagligvaremarkedet i Danmark er jo et stærkt konkurrencepræget marked, og jeg ser frem til, sammen med medarbejderne, at fortsætte det gode arbejde, der allerede er blevet gjort i kampen om de danske kunder, siger Mikko Forsström.

Tidligere indkøbsdirektør Mark Hache overgår til en stilling i Lidl International i Sydtyskland.

I løbet af sommeren vil den nye indkøbschef have en overgangsperiode sammen med Mark Hache, men lige nu følger han et internationalt uddannelsesforløb i Finland, men han skal også til Irland, Schweiz og Tyskland for at lære best practise fra forskellige Lidl-lande.

Det er vigtig for Mikko Forsström at mestre det danske sprog, inden han for alvor begynder i Danmark. Og efter blot en måneds sprogundervisning kan han allerede snakke en smule dansk.

Lidl Danmarks administrerende direktør Dirk Fust ser frem til samarbejdet og fortæller, at Mikko Forsström kommer til at fortsætte den linje, som Mark Hache har lagt de seneste år.

– Mark Hache har igennem de seneste par år ydet en stor indsats som indkøbsdirektør i Lidl Danmark. Han har stået i spidsen for vores store satsning på danske produkter og sikret en række gode aftaler med lokale danske leverandører. Helt konkret betyder det, at kunderne i dag kan finde endnu flere danske produkter i vores butikker, siger Dirk Fust.