Ny Inco åbner i Glostrup

Inco nummer tre åbner senere på året i Glostrup. Foto: Dansk Cater

Den tredje butik i det, der nu er ved at blive til en kæde af cash & carry-engrosbutikker under Inco-navnet, åbner senere på året på hele 15.000 kvm. i Glostrup.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Incos ejer Dansk Cater.

– Vi mener, der er potentiale for endnu en Inco-butik til glæde for alle, som arbejder med fødevarer i Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Vi oplever lige nu et marked, som udvikler sig, og kombineret med en stigende efterspørgsel efter flere kvalitetsvarer og yderligere inspiration, så var vi ikke tvivl om, at tiden var moden til at åbne endnu en Inco-butik i Danmark, siger Steen D. Pedersen, som er adm. direktør i Dansk Cater.

Inco har i forvejen butikker i Kødbyen i København og i Aarhus.

Den nye Inco-butik kommer til at ligge i den bygning, der tidligere rummede en af Metros cash & carry-butikker her i landet.

Metro har for nylig trukket sig ud af Danmark, og Dansk Cater stod til at overtage to af Metros fem danske butikker, før handelen faldt til jorden i forbindelse med konkurrencemyndighedernes behandling af sagen. Netop butikken i Glostrup var en af dem, som Dansk Cater ville føre videre.

 

DEL
Forrige artikelCoop.dk skal sælge dagligvarer
Næste artikelDer skal æg, sild og øl på påskebordet
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.