Ny emballage skal øge holdbarheden af mad

Aarhus-forskere tester i samarbejde med bl.a. Arla en ny emballage-type, der er produceret på naturlige, nanoteknologiske materialer

Foto: Colourbox

Forskere fra MAPP Center på Aarhus BSS, Arla Foods og Forskningscenter for Arbejdsmiljø går nu med i et internationalt projekt, der skal udvikle og teste en ny emballage-type til fødevarer. Emballagen er produceret af nanoteknologiske materialer. Formålet med emballagen er at undgå, at fødevarerne fordærves hurtigt. Det skal dels øge fødevaresikkerheden, dels nedsætte fødevarespildet.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelGamle fødevarer omdannes til grøn energi
Næste artikelMillioner til Coop Crowdfunding
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.