Ny emballage skal øge holdbarheden af mad

Aarhus-forskere tester i samarbejde med bl.a. Arla en ny emballage-type, der er produceret på naturlige, nanoteknologiske materialer

Foto: Colourbox

Forskere fra MAPP Center på Aarhus BSS, Arla Foods og Forskningscenter for Arbejdsmiljø går nu med i et internationalt projekt, der skal udvikle og teste en ny emballage-type til fødevarer. Emballagen er produceret af nanoteknologiske materialer. Formålet med emballagen er at undgå, at...

DEL
Forrige artikelGamle fødevarer omdannes til grøn energi
Næste artikelMillioner til Coop Crowdfunding
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.