Ny direktør til Danske Spil

Foto: Coop

Det bliver den 42-årige Susanne Mørch Koch, som senest til april næste år afløser den mangeårige adm. direktør H. C. Madsen som topchef i spillegiganten Danske Spil.

Det har været kendt siden maj 2016, at H.C. Madsen ville stoppe i april 2017, men nu er hans afløser altså fundet. Susanne Mørch Koch kommer fra DSB, hvor hun i dag er kommerciel direktør og medlem af direktionen.

Desuden har hun siden april været medlem af Coop Danmarks bestyrelse.

Formanden for bestyrelsen i Danske Spil, Peter Gæmelke, siger:

-Fra bestyrelsens side mener vi, at vi har valgt den bedste kandidat til jobbet som adm. direktør for Danske Spil. Susanne Mørch Koch kommer fra en statsejet virksomhed, så det er ikke fremmed for hende at arbejde i en virksomhed på de vilkår. Samtidig besidder hun en lang række kvaliteter, der vil være til gavn for Danske Spil som organisation.

 

DEL
Forrige artikelDonut-koncept lukker butikker
Næste artikelReitan splitter benzinkæde i to
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.