Ny direktør for Carlsbergs salg til detailhandlen

Peter Haahr Nielsen er ny direktør for Off Trade fra 1. juli

Peter Haahr Nielsen afløser Per Wilhelmsen som direktør for Off Trade i Carlsberg. Foto: Carlsberg

Første juli får Peter Haahr Nielsen plads i den øverste ledelse i Carlsberg Danmark, når han bliver ny direktør for Off Trade, der er Carlsbergs salgskanal til detailhandlen.

– Jeg synes, at det er en fantastisk opgave, som jeg har fået lov til at prøve kræfter med. Det er klart, at det er med en vis ydmyghed, jeg går til opgaven, fordi det er en ny rolle for mig. Men jeg kender forretningen og specielt Off Trade ganske godt, og det er klart en styrke. De sidste år har jeg haft mulighed for sammen med den øvrige ledelse i Off Trade at sætte mit præg på forretningen. Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen sammen med vores kunder i forhold til vores forbrugere, siger den nye direktør, der har været i Carlsberg siden 2004.

Peter Haahr Nielsen afløser Per Wilhelmsen, der i stedet bliver ny HR direktør.

DEL
Forrige artikelDagrofa S-Engros genåbner i Helsingør
Næste artikelHamp kan blive ny superfood
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.