Dagrofa åbner på torsdag den 22. august sin fjerde Spar-butik i hovedstaden. Butikken ligger i Sydhavnen, der rummer et af Københavns nye boligområder.

Butikken, som Spar selv kalder for et flagskib, har et salgsareal på 698 kvm. Butikken tilbyder ifølge en pressemeddelelse “Teglholmens største frugt- & grøntudvalg med et stort udbud af økologiske produkter, juicepresser, nøddebar og et bredt convenience-sortiment med sandwich, salater og nemme retter”.

Som genbo og nærmeste konkurrent har Spar en Netto.

Den nye Spar adskiller sig fra resten af kædens butikker blandt andet ved, at økologi, veganske, vegetariske og glutenfrie produkter er samlet ét sted. Det sker under navnet Spar Natural, der fokuserer på bæredygtige og nemme løsninger for forbrugeren.

– Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan åbne vores fjerde Spar-butik i København, og at det denne gang bliver på Teglholmen, som er et super spændende byområde i rivende udvikling. Jeg ser frem til at give bydelens beboere en stærk lokal dagligvarebutik og er spændt på at se, hvordan butikkens nye koncepter kommer til at klare sig i København, hvor konkurrencen på dagligvaremarkedet er benhård’, siger Richo Boss, kædedirektør i Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Købmand i butikken er 32-årige Ronnie Borregaard, som er hentet fra Meny i Randers. Han har desuden erfaring fra flere store dagligvarebutikker i hovedstaden, hvor han har leveret stærke resultater, lyder det fra Dagrofa.

Læs Dansk Handelsblads reportage fra butikken samt et interview med købmanden i uge 36.