NorgesGruppen bakker op om Kiwi-lukning

Kiwis lukning ændrer ikke på NorgesGruppens ambition om at være langsigtet aktionær i Dagrofa

Efter vækst stiger driftsresultat og bundlinjen hos Norgesgruppen Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Ejerne i Dagrofa, NorgesGruppen, KFI og danske købmænd, står sammen bag den strategiske beslutning om at lukke den underskudsgivende Kiwi-kæde i Danmark.

Det oplyser koncernchef i NorgesGrupppen, Runar Hollevik.

– Dagrofa har ikke haft tilfredsstillende lønsomhed. Vi støtter de tiltag, som administrationen i selskabet har besluttet at gennemføre. Tiltagene er nødvendige for at sikre Dagrofa en lønsom drift fremover, udtaler koncernchefen i NorgesGruppen og uddyber beslutningen:

Langsigtet aktionær
– Vi erkender, at Dagrofa ikke er lykkedes med Kiwi som dagligvarekoncept i Danmark. Det har været krævende at være den mindste aktør i et hårdt lavprismarked med mange aktører, siger Hollevik.

NorgesGruppen har en ejerandel på 48,9 pct. i Dagrofa, og Kiwis lukning ændrer ikke på NorgesGruppens fortsatte ejerskab i den danske dagligvarekoncern.

“NorgesGruppens ambition om at være en langsigtet aktionær i Dagrofa ligger fast”, oplyser NorgesGruppen.

DEL
Forrige artikelLagkagehuset har succes med ekspansion
Næste artikelDansk Supermarked vil købe Kiwi-butikker
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.