Netto henter ny landedirektør for Sverige

Anders Wennerberg bliver ny landedirektør for Netto Sverige

Nettos nye landedirektør i Sverige, Anders Wennerberg. Foto: Dansk Supermarked Group

Med vækst i discountsektoren i Sverige i disse år er Netto Sverige udset som et af Dansk Supermarked Groups vækstområder. Strategien bliver bakket op af markante investeringer de kommende år, og som ny landedirektør bliver det Anders Wennerbergs opgave at indfri ambitionerne på det svenske marked.

Executive Vice President for Netto International, Michael Løve, siger om udnævnelsen af Anders Wennerberg som ny landedirektør:

– Vi er meget glade for at have fået Anders ombord i Netto. Vores planer for Netto Sverige er ambitiøse med både nyt koncept og ekspansion, så det har været afgørende for os at hente en erfaren person som Anders, der kender branchen og det svenske marked indgående, både på indkøbssiden og forretningssiden.

Store ambitioner
Anders Wennerberg kommer til Netto Sverige med solid erfaring og viden om de svenske forbrugere efter to årtiers ledende positioner indenfor fødevarer og svensk detailhandel.

Senest har Anders Wennerberg fungeret som kædechef i Coop og før dette blandt andet i ICA, Biltema og Intersport.

Selv ser Anders Wennerberg også frem til de nye udfordringer, når Netto, som netop nu tester nyt udtryk og ny indretning i udvalgte butikker, skal rulle sit nye butikskoncept ud og skrue op for åbningen af nye butikker.

– Jeg er meget spændt og ser virkelig frem til at blive en del af den rejse, Netto Sverige har tegnet op. Ambitionerne på det svenske marked er ikke til at tage fejl af. Der er lagt en meget ambitiøs vækstplan for Netto Sverige, og den glæder jeg mig til at gøre mit for at indfri og samtidig blive del af en ung og dynamisk organisation, siger Anders Wennerberg.

Anders Wennerberg afløser Bent Holm i jobbet som svensk landedirektør for Netto. Et job, som også tidligere har været bestridt af tidligere Føtex-direktør Carsten Hansen.