Netto har appetit på op imod 600 butikker

Netto runder 500 butikker næste år. Herudover vil 50-100 placeringer være oplagte for discountkæden, mener adm. direktør Per Bank fra Dansk Supermarked

Står det til adm. direktør i Dansk Supermarked, Per Bank, kommer Netto op på 550-600 butikker i Danmark. Foto: John Ehbrecht

Netto har fuld fart med at åbne 32 nye butikker op over hele landet, der før husede Kiwi-butikker.

3-4 nye butikker bliver det for tiden til om ugen, og med de seneste åbninger i går i Hvidovre og på Kridthøj Torv i Aarhus-forstaden Højbjerg er Netto nu oppe på 463 butikker i Danmark.

De 32 butikker bliver Netto færdige med at konvertere til november. Herudover følger de planlagte Kiwi-projekter, der først åbner næste år.

Det betyder samlet set, at Netto runder 500 butikker herhjemme i løbet af 2018.

Mætningspunktet for Netto er dog slet ikke nået med de 500 butikker, mener Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked.

– Derudover vil der være 50-100 rigtig gode placeringer, som vil være oplagte for Netto, sagde han til Århus Stiftstidende i forbindelse med butiksåbningen på Kridthøj Torv.

Til sammenligning har Fakta ca. 400 butikker, mens Rema 1000 forventer at runde 300 butikker inden årets udgang.

DEL
Forrige artikelBrexit giver discountkæder medvind
Næste artikelKiwis grønne hylder ender i Afrika
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.