Netto fjerner muligt kopiprodukt

Netto har valgt at stoppe salget af vindhætter til smartphones, da produktet er under mistanke for at være kopivarer

Netto har valgt at fjerne et produkt fra hylderne, som er under mistanke om at være kopiering. Foto: Helle-Karin Helstrand

 

Idémanden bag produktet Phoamy, Kenneth Tram, anklager adm. direktør Kenneth Plummer fra Ronald A/S for kopiering.

Phoamy beskytter imod vindstøj, når man taler i headset og et lignende produkt var også at finde i Nettos seneste tilbudsavis, som Netto har valgt at fjerne fra butikkerne, efter Kenneth Tram komme med voldsomme beskylder imod den tidligere generaldirektør i DR i et opslag på facebook, som er blevet delt over 3.000 gange.

Nettos marketingschef, Martin Hasgaard Olesen udtaler til Ekstra Bladet, at de i øjeblikket er i gang med at kigge på sagen, men at Netto ingen færdige konklusioner har endnu.

– Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ikke ønsker at handle med kopivarer eller andre varer, hvor der stilles spørgsmålstegn til vores etik, og derfor stopper vi salget og fjerner produktet fra butikken, mens vi kigger yderligere ind i sagen, siger Martin Hasgaard Olesen til Ekstra Bladet.

Tidligere er Ronald A/S blevet beskyldt for at kopiere andre designeres produkter, blandt andet en vase og hængekrukke udviklet af designeren Anne Black.