Netto afslører adresser på yderligere ti nye butikker

Dansk Supermarked har nu sat adresse på tyve nye Netto'er i tidligere Kiwi-butikker

Står det til adm. direktør i Dansk Supermarked, Per Bank, kommer Netto op på 550-600 butikker i Danmark. Foto: John Ehbrecht

For knap to uger siden fortalte Dansk Supermarked, hvor kæden vil placere 10 ud af de 40-45 Netto-butikker, der skal åbne i nedlagte Kiwi-butikker. Nu er der adresse på de næste ti.

Allerede om tre uger åbner den første af butikkerne.

Herefter bliver der sat turbo på Netto-åbningerne med mellem tre og fire ugentlige butiksåbninger.

– Vi er meget stolte over, at vi på rekordtempo kan nå ud til så mange flere danskere. Og jeg kan garantere, at vi arbejder på højtryk for at åbne op med et forstærket Netto-koncept, så vi giver hverdagen lidt ekstra for forbrugere i alle egne af Danmark, siger Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto.

De ti butikker er spredt over hele landet. En af butikkerne nåede ikke at åbne som Kiwi, men var blot planlagt. En anden af de nye butikker er en flytning af en eksisterende Netto:

– Møllevej, Dragør

– Lyngbygårdsvej, Kongens Lyngby

– Roersvej, Odense C

– Frederiks Alle, Aarhus C

– Kridthøj Torv, Højbjerg

– Thomas B Thriges gade, Odense C

– Cortex Park, Odense (Ny butik – ikke åbnet endnu)

– Lystrup, Århus (Flytning af eksisterende butik)

– Løjt Kirkeby, Aabenraa

– Vestergade, Ryomgaard

Dansk Supermarked overtog i alt 81 tidligere Kiwi-lejekontrakter. Godt halvdelen planlægges omdannet til Netto-butikker, en række bliver efter planen konverteret til Føtex Food, mens de øvrige lejemål forventes afsat i markedet til øvrige aktører indenfor dagligvarer eller til andre erhvervsdrivende.