Netbutikkernes organisation vil gå sammen med Dansk Erhverv

FDIH og Dansk Erhverv er blevet enige om udkast til en aftale, som lægger op til en fusion af de to organisationer

Niels Ralund, direktør i FDIH Foto: FDIH

Foreningen for Dansk InternetHandel, FDIH, og Dansk Erhverv sigter efter en fusion, som vil skabe Danmarks stærkeste stemme for digital handel, skriver FDIH i en pressemeddelelse.

– Dansk Erhverv kan bruge FDIH’s viden og ekspertise om det forretningsnære til at servicere medlemmerne. Og FDIH’s medlemmer får glæde af Dansk Erhvervs politiske gennemslagskraft og rådgivningstilbud på en række områder, som FDIH ikke kan tilbyde herunder det ansættelsesretlige, forklarer Niels Ralund, direktør i FDIH.

De to organisationer er nu blevet enige om udkast til en aftale, som FDIH’s medlemmer skal tage beslutning om på en generalforsamling den 22. september.

– Vi tror på, at vi både kan bevare FDIH-ånden og styrke dansk digital handel ved at fusionere med Dansk Erhverv. Derfor anbefaler vi et ja til fusion med Dansk Erhverv. Det giver simpelthen god mening at slå de to stærke organisationer sammen til dén stærkeste stemme for dansk digital handel, siger FDIH’s bestyrelsesformand Anders Lindhardsen.

– Der er rigtig meget fornuft i at fusionere. Vi kender hinanden, og vi tror på, at vi sammen kan skabe udbytterige og innovative rammer for medlemmerne, så dansk handel samlet set fortsat kan vokse sig endnu stærkere og større, siger Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen.