Nemlig.com uddeler pris til samarbejdspartner

Onlinesupermarkedet Nemlig.com har netop kåret årets gård- og specialbutik blandt virksomhedens leverandører

Indkøbs- og salgsansvarlig i Gris Lam & Co, Line Larsen (tv.), og adm. direktør Maria Dietrichsen (midt) har modtaget prisen som årets gård- og specialbutik hos Nemlig.com, på billedet repræsenteret af kategorichef Ronni Drostgaard. Foto: Nemlig.com

For at belønne det gode samarbejde har Nemlig.com for første gang kåret årets gård- og specialbutik. Det blev den familieejede gårdbutik Gris Lam & Co, der løb med sejren, oplyser Nemlig.com i en pressemeddelelse.

– Gris Lam & Co løber denne gang med prisen som årets gård- og specialbutik, og det er fuldt fortjent. Med en rigtig flot salgsvækst og et rigtig godt samarbejde om sortiment og kampagner og i særdeleshed i forbindelse med vores lancering af Måltidskasser, blev det i år Gris Lam & Co, der kunne trække sejren hjem. Men det var et tæt løb blandt årets tre finalister, der alle leverer flotte resultater, siger Jack Enevoldsen, kategoridirektør i Nemlig.com, i pressemeddelelsen.

De to øvrige nominerede var A.C. Perchs Thehandel og Slagter Lund. I både salgsvækst og innovation har de i særlig grad udmærket sig blandt Nemlig.coms 25 gård- og specialbutikker.

– Hos Gris Lam & Co er vi meget stolte af den flotte pris og ikke mindst det fantastisk gode samarbejde, vi har med Nemlig.com i det daglige. Hos Nemlig.com føler vi os altid godt behandlet, og så er det jo bare skønt at få bekræftet, at følelsen er gengældt, siger Maria Dietrichsen, adm. direktør i Gris Lam & Co.