Nem afhentning af dåser via mobilen

Butikker kan nu på alle tider af døgnet give Dansk Retursystem besked om at hente tomme flasker og dåser. Foto: Creative Commons

Butikker inden for dagligvarehandlen, kiosker og tankstationer kan nu nemt får Dansk Retursystem til at hente tomme flasker og dåser på alle tider af døgnet.

Man skal blot bruge en smartphone og have sin egen unikke QR-kode, oplyser Dansk Retursystem i en pressemeddelelse.

Dansk Retursystem har udviklet MobilBooking, så købmænd, kiosker, tankstationer og andre mindre butikker kan få deres egen QR-kode og med en smartphone scanne sig direkte ind på en unik webside og blot indtaste, hvor meget Dansk Retursystem skal hente.

– I en travl hverdag er det en stor hjælp, at man ikke behøver ringe til os på bestemte tidspunkter eller sætte sig ved skrivebordet og indtaste oplysninger i vores onlinesystem. Så MobilBooking gør det lettere og mere smidigt for butikker at komme af med deres tomme flasker og dåser og dermed i sidste ende at gøre en forskel for miljøet, siger marketingchef i Dansk Retursystem, Anne-Mette Bundgaard Sørensen.

Forud for lanceringen er MobilBooking blevet testet af knap 100 virksomheder, som har været meget tilfredse.

DEL
Forrige artikelUden mursten – ingen omnichannel
Næste artikelNemlig.com gør klar til mere vækst
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.