Naturli’ Foods lancerer plante-is

Naturli' Foods nye plantebaserede is-serie lanceres i otte dagligvarekæder de kommende uger

hasselnøds-isen er lavet på havre og rørt med italienske og karameliserede hasselnødder. Foto: Naturli' Foods

Naturli’ Foods kommer nu med en ny serie af cremet is, som er 100 pct. plantebaseret.

Efterspørgslen efter plantebaserede fødevarer stiger med 25-30 pct. om året, og derfor forventer Naturli’ Foods også, at de fire nye vegetariske is-varianter vil blive en succes. 

”Gruppen af forbrugere, som gerne vil spise mere plantebaseret vokser dag for dag. Både herhjemme og globalt. Og så er der forbrugere, som holder sig fra mejeriprodukter af forskellige årsager. Derfor forventer vi, at de nye is får et stort og trofast publikum,” forklarer Henrik Lund, direktør i Naturli’ Foods, i en pressemeddelelse.  

Smag og råvarer
Naturli’ Foods har naturligvis haft fokus på smagen og de gode råvarer i udviklingen af isen, men derudover er det også lykkedes at udvikle en is, som kan spises lige når den kommer ud af fryseren. 

Den nye is-serie er lavet på havre og koster 40 kr. for en halv liter i vejledende udsalgspris. Isen rammer i næste uge alle Coops kæder og fås herefter i Meny fra uge 13 og Føtex og Bilka fra uge 15.   

Også Ben & Jerrys er i forvejen på markedet for plantebaserede is, hvor de vegetariske is i sidste sæson oplevede stor popularitet i 7-Eleven-butikkerne. 

Grøn mad hitter på farten