Når kolde fisk bliver for varme

Temperaturen på ferske fiskeprodukter på makimalt 2 grader driller ofte de danske dagligvarebutikker

Thorfisk leverer mange produkter til dagligvarekæderne. Arkivfoto: Thorfisk

Når Fødevarestyrelsen foretager kontroller i de danske dagligvarebutikker, er det ikke ualmindeligt, at butikkerne får indskærpet at opbevare de ferske fiskeprodukter ved en lavere temperatur.

Som den eneste ferske fødevare skal fisk opbevares ved mak. 2 grader for at undgå hurtig...

DEL
Forrige artikelBestyrelse bakker op bag Coops siddende formand
Næste artikelIndkøbskurve samler bakterier
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.