Myndigheder styrker indsats mod fødevaresvindel

Det er ikke kun forbrugerne og supermarkederne, der risikerer af blive ramt af fødevaresvindel. Producenterne er også udsatte, og derfor er alarmberedskabet højt

Illustration: Ulrik Samsøe Figen

Fødevaresvindel er blevet big business i EU, og i alle EU-landene har myndighederne i de senere år forstærket indsatsen for at holde fødevaresvindlen væk fra supermarkederne og fødevareproducenterne.

Trods bedre analysemetoder og stor egenkontrol fra importører og dagligvarekæder er...

DEL
Forrige artikelProducenter dæmmer op for svindel
Næste artikelPulje på 100 mio. kr. skal fremme overskudsvarme
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.