Myndigheder styrker indsats mod fødevaresvindel

Det er ikke kun forbrugerne og supermarkederne, der risikerer af blive ramt af fødevaresvindel. Producenterne er også udsatte, og derfor er alarmberedskabet højt

Illustration: Ulrik Samsøe Figen

Fødevaresvindel er blevet big business i EU, og i alle EU-landene har myndighederne i de senere år forstærket indsatsen for at holde fødevaresvindlen væk fra supermarkederne og fødevareproducenterne.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelProducenter dæmmer op for svindel
Næste artikelPulje på 100 mio. kr. skal fremme overskudsvarme
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.