MobilePay bliver mere populær

Antallet af transaktioner med MobilePay vokser hastigt samtidig med, at antallet af brugssteder øges.

Nytårsaften passerer antallet af transaktioner med MobilePay 230 mio. Arkivfoto: MobilePay

MobilePay bliver en stadig mere populær betalingsløsning. I 2017 er antallet af transaktioner med MobilePay vokset med 35 pct., oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Direktør for MobilePay, Mark Wraa-Hansen, forventer, at antallet af transaktioner vil passere 230 mio. nytårsaften. Målt i penge løber det op i omkring 65 mia. kr.

I løbet af året er betalingsløsningen blevet taget i brug af flere danskere. Antallet af brugere er øget fra 3,3 til 3,7 mio.

Også detailhandlen tager løsningen til sig med hastige skridt.

Ved udgangen af året benytter over 75.000 butikker og webshops MobilePay. Det er en tilgang i løbet af året på 40.000 butikker.

– I 2018 vil vi øge udbredelsen på erhvervsområdet yderligere. Vi vil styrke vores løsninger inden for bl.a. nem fakturering, effektiv onlinehandel og hurtig sign-in til websites, siger Mark Wraa-Hansen.

Han siger, at konkurrencesituationen er intens. Nye globale aktører er kommet til, og flere vil følge.

DEL
Forrige artikelFødevaresalget løfter sig ikke
Næste artikelFødevareBanken officielt åbnet i Kolding
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.