Mistænkt fængslet i stor sag om organiserede butikstyverier

I forvejen er en 17-årig fængslet i samme sag, der foreløbig tæller omkring 40 tilfælde af røveri og tyverier mod supermarkeder.

Københavns Vestegns Politi har offentliggjort et billede af en gerningsmand på vej ind i et supermarked. Foto: Creative Commons

Københavns Vestegns Politi er nået et skridt længere i optrevlingen af en stor sag om organiserede butikstyverier.

Mandag eftermiddag anholdt Københavns Vestegns Politi en 32-årig mand, som sættes i forbindelse med en række af de røverier og tyverier mod supermarkeder i Storkøbenhavn, som politiet efterforsker.

Glostrup Ret varetægtsfængslede tirsdag manden et sagskompleks om 40 omfattende og organiserede tyverier fra supermarkeder og tankstationer i Storkøbenhavn.

I sagerne er gerningsmænd åbenlyst gået ind i butikken, har fyldt store kurve med varer og har slæbt dem væk uden at betale.

I forvejen er en 17-årig mand fra Ballerup fængslet i samme sag. Han blev anholdt den 26. oktober under en planlagt anholdelses- og ransagningsaktion.

Den 32-årige blev varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Glostrup Ret.

DEL
Forrige artikelDagli’Brugsen har fået ny direktør
Næste artikelBæredygtige fødevareprojekter får støtte
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.