Minister beder om hjælp til arbejdsmiljøet

Lund Poulsen opfordrer alle til at komme med forslag til bedre arbejdsmiljøregler

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen Foto: Folketinget

Komplekse og uklare arbejdsmiljøregler må ikke spænde ben for arbejdsmiljøind-satsen, lyder det fra beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

En undersøgelse fra Det Europæiske Arbejdsmiljø-agentur viser fx, at ca. hver femte danske virksomhed mener, at kompleks lovgiv-ning gør det vanskeligt at behandle arbejdsmiljøet.

Ministeriet opfordrer derfor borgere, virksomheder og organisationer til at hjælpe og komme med forslag. Forslag til bedre arbejdsmiljøregler kan meldes ind på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside: bm.dk/bedreregler frem til den 1. juni 2018.

– De danske arbejdsmiljøregler udgør rygraden af et sundt arbejdsliv. Men vi må også se i øjnene, at der er borgere og virksomheder, som oplever, at nogle af reglerne kan være meget komplekse, uklare eller ligefrem unødvendige. Derfor igangsætter regeringen nu et arbejde med at forbedre arbejdsmiljøreglerne. Vores udgangspunkt er klart: Reglerne skal være til at forstå og give mening, siger Troels Lund Poulsen.

DEL
Forrige artikelAldi opruster på CSR-fronten
Næste artikelAnalyse: Genvalgt Coop-formand får ingen ro
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.