Meyers bag unikt spisekoncept

Blox Eats åbner til maj i design- og arkitekturhuset Blox i København.

Meyers vil under navnet Blox Eats drive et nyt gastronomisk spisehus i København. Foto: Meyers

Design- og arkitekturhuset Blox på Christians Brygge er et af de helt store byudviklingsprojekter i København. Det åbner til maj. Det dog ikke kun design indendøre og i selve bygningen, der er fremtidsrettet. Det er maden også.

Meyers Contract Catering vil under navnet Blox Eats drive det gastronomiske sidestykke til den innovative vision for Blox.

Som det første sted i Danmark vil Blox Eats servicere husets over 500 daglige brugere med frokost så vel som offentligheden med et velsmagende og varieret udvalg af mad fra hele verden. I weekenderne vil Blox Eats desuden være københavnernes nye brunchsted om formiddagen med udendørsservering, hvor Guldalderens København møder inderhavnen.

– Med Blox Eats udvikler vi et helt nyt og unikt spisekoncept, som ikke er set før i Danmark. I stueetagens café bliver det muligt at købe lette måltider og drikkevarer, som man kan tage med sig og nyde ved sin arbejdsplads eller langs kajen. På førstesalen planlægger vi flere forskellige madstationer, som vil variere over ugen og året. Det bliver uformel mad fra forskellige verdenskøkkener med fokus på smag, fantasi og bæredygtighed. Vi synes, at et unikt hus som Blox fortjener et unikt madkoncept, og vi glæder os meget til at byde både husets brugere og gæster, københavnere og turister velkommen, siger Adam Usman, salgs- og markedschef i Meyers Contract Catering.

DEL
Forrige artikelBedre dialog med de mobile medarbejdere
Næste artikelPrisen mister betydning i tysk dagligvarehandel
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.