Mere økologi rykker ind i storkøkkener

Økologiske varer vinder i stigende grad indpas i storkøkkener, kantiner og restauranter. Det viser en ny udgave af Food Service Indeks, som udarbejdes af analysefirmaet 4B Research i Aalborg.

Gennem de sidste tre år har økologiske råvarer fået stadig mere plads i foodservicesektoren. Især køkkener i offentlige institutioner går foran med at anvende økologiske varer til fremstillingen af dagens måltider, men også restauranter hopper med på bølgen.

Undersøgelsen sætter fokus på slutbrugerne, dvs. foodservicegrossisternes kunder, og 4B Research har bl.a. spurgt deltagerne, hvor de søger inspiration i deres daglige arbejde i køkkenet.

Resten af artiklen
er kun for vores abonnenter.

Bliv abonnent

DEL
Forrige artikelDanske dåsetomater bliver plukket af illegale immigranter
Næste artikelNetbutikker tjener penge
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.