Mere fokus på madspild på Foodexpo

Kampen mod madspild er i fuld gang - også hos Foodexpo, hvor der i år bliver sat ekstra fokus på madspild og sundhed i Hal M

Bevægelsen Stop Spild Lokalt vil nu gøre en indsats for at mindske madspild i Grønland. Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen

Ifølge tal fra Miljøministeriet, smider danskerne hvert år 700.000 ton mad ud, der kunne have været spist af mennesker eller dyr.  Både private organisationer, de offentlige myndigheder og fødevarebranchen arbejder på at mindske spildet, og hos Foodexpo bliver et helt område dedikeret...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelCoop skærper digital jagt på 2 mio. medlemmer
Næste artikelForbud mod fransk madspild handler om sult
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.