Menys kunder skal udvælge specialøl

Dagrofa-kæden fejrer maden og måltidet med madfestival i juni, hvor der bl.a. skal vælges en ny variant til ølsortimentet

Fra 11. til 24. juni kan kunderne hjælpe Meny med at vælge, hvilken af disse fire øl, der fremover skal indgå i sortimentet. Foto: Meny

I juni lader Meny kunderne få indflydelse på, hvad der skal være på hylderne i butikkerne. I hvert fald når det lige kommer til den seneste specialøl i sortimentet.

Fra den 11. til den 24. juni kan kunderne deltage i afstemningen om, hvilken af fire forskellige specialøl, der skal udvælges til at komme på hylderne i kædens butikker.

De fire øl er Thisted Mørk Lager fra Thisted Bryghus, Umami fra Ørbæk Bryggeri, Svaneke Hoppy Lager og Svaneke Cervoise fra Svaneke Bryghus.

– At Meny nu i højere grad lader kunderne bestemme, hvilke varer, der skal være på hylderne, er et vigtigt skridt i retningen mod at blive danskernes personlige fødevaremarked. Og ølvalget er blot det første af en lang række lignende initiativer – ved næste valg får kunderne mulighed for at vælge en ny is til Menys faste sortiment, siger marketing- og onlinedirektør i Dagrofa, Christian Higraff.

Alle butikker vil afholde prøvesmagninger på de fire øl og derudover vil det være muligt at købe varianterne i en særlig sammenpakning.

Vinderen kåres i løbet af juli og er på hylderne i Meny fra september.

DEL
Forrige artikelDSK bruger fejekosten i afgiftsjunglen
Næste artikelÅrets Kiwi ligger i Ullerslev på Fyn
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.