Meny rykker ind i historisk bygning i København

Meny åbner ny butik på 2.500 kvm. i den historiske bygning Riffelsyndikatet i Nordhavn

Foto: Meny

Den nye Meny-butik bliver på ca. 2.500 kvm. og kommer til at ligge i Nordhavn, mere præcist i den historiske bygning, Riffelsyndikatet - en dansk våbenfabrik fra 1900, som bliver totalrenoveret, så Meny kan åbne dørene til den nye butik i foråret 2018.

Butikken kommer til at indeholde både slagter, bager, en fiskeafdeling og oste- og delikatesseafdeling samt nogle spændende shop-in-shop-butikker.

- Nordhavn er et af de mest innovative og spændende byområder i København. Så da vi fik muligheden for at etablere en Meny her, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Vi har gennem længere tid været på udkig efter den helt rigtige placering i København, og Nordhavn er en drømmeplacering for Meny. Vi har en ambition om at sætte nye standarder for fødevarebutikker i supermarkeds-segmentet, både når det kommer til kvalitet, sortiment og madarbejdernes faglighed og service, og vi tror på, at Meny passer perfekt til Nordhavns borgere', siger koncept- og udviklingsdirektør i Meny, Martin Brinch Jöhncke, i en pressemeddelelse.

Moderne madunivers
Menys udvikling siden lanceringen i 2015 fortsætter, og butikken i Nordhavn er blot en ud af mange butikker, som kæden kommer til at åbne over de næste fem år.

- Vores nye butik i Århusgadekvarteret giver os en oplagt mulighed for at virkeliggøre drømmen om at etablere et moderne madunivers. Både beliggenheden, lokalerne, bydelen og ikke mindst kunderne gør, at vi kan afprøve mange af vores madidéer indenfor blandt andet street food og emballagefri zoner, der minimerer spild samtidig med, at det bliver sjovt at shoppe bæredygtigt, siger Martin Brich Jöhncke.

DEL
Forrige artikelSuperBrugsen giver gratis fødselsdagsslik til 350.000 medlemmer
Næste artikelDen enes død…
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.