Meny er klar med hurtige MobilePay-betalinger

Snart udruller Dagrofa hurtige MobilePay-betalinger fra låst skærm ud til koncernens øvrige butikskæder

Logo: MobilePay

Meny er nu klar til at tilbyde deres kunder hurtige MobilePay-betalinger fra låst skærm gennem de eksisterende betalingsterminaler.

Derved kan kunden fra låst skærm holde telefonen hen til betalingterminalen og straks få beløbet op som MobilePay-betaling.

Herefter kan kunden med et enkelt tryk godkende købet eller swipe beløbet via MobilePay-appen, hvis der er købt for mere end 250 kr.

De kommende måneder udruller Dagrofa samtidig betalingsløsningen ud til koncernens øvrige kæder Spar, Min Købmand og Let-Køb.

“Nu kan vores kunder endnu nemmere betale direkte fra telefonen. Vi har kørt grundige test i samtlige butikker og er på plads med hurtige mobilbetalinger i hele Meny-kæden, siger Per Ahlmann, IT-direktør i Dagrofa, i en pressemeddelelse.

Langt, sejt træk
Også i Matas-kædens 290 butikker er den hurtige mobile betalingsløsning nu tilgængelig, ligesom det efterhånden er tilfældet hos flere hundrede mindre detail- og servicevirksomheder.

Hos MobilePay er direktør Mark Wraa-Hansen glad for, at modellen med MobilePay-betalinger direkte fra betalingsterminalen nu tager fart.

“Det har været – og er stadig – et langt sejt træk. Vi skal fortsat teste og arbejde intenst med at få mange forskellige telefonmodeller til at kunne kommunikere hurtigt og nemt ved kasserne. Samtidig skal brugerne og butikkerne også fortsat vænne sig til at benytte mobilbetaling i kassesituationer, hvor tempoet er højt. Men vi lægger øret tæt til brugernes reaktioner og er meget optimistiske”, udtaler MobilePay-direktøren.

MobilePay har 3,6 mio. brugere i Danmark og passerede samlet 170 mio. transaktioner sidste år, svarende til 43 mia. kr.

En fjerdedel af månedlige transaktioner er i dag erhvervsbetalinger.