Meny-butik får hædrende omtale

KFI Erhvervsdrivende Fond har fået hædrende omtale for tilbygningen til Meny i Nærum.

Tilbygningen hos Meny rummer bl.a. grønt, fisk, delikatesse og slagter og blev færdiggjort i april 2015.

KFI Erhvervsdrivende Fond har ved en prisoverrækkelse på Birkerød Bibliotek fået hædrende omtale for tilbygningen til Meny-butikken på Nærum Vænge Torv.

KFI fik hæderen i forbindelse med overrækkelsen af Rudersdal arkitektur og bevaringspris 2017.

I begrundelsen hedder det, at den gives ”for en overbevisende indpasning med en ny bebyggelse, der glider naturligt ind i den samlede komposition. At tilføje ny bebyggelse i Palle Suensons fine, sammenhængende bebyggelse omkring det gule tegltorv kræver en særlig nænsomhed og forståelse for det eksisterende homogene pladsrum”.

Rudersdals borgmester, formændene for Byplan-, Miljø- og Teknikudvalget samt to fagdommere, udpeget af Akademisk Arkitektforening, har stået for bedømmelsen af de forskellige projekter.

Tilbygningen afsløres først og fremmest af det nye, røde tegltag. Tilbygningen hos Meny rummer bl.a. grønt, fisk, delikatesse og slagter og blev færdiggjort i april 2015. Den betød, at butikken nu har et salgsareal på 1549 kvm.

– Det er altid vores ambition at bygge i respekt for omgivelserne. Derfor er vi også meget glade for anerkendelsen fra Rudersdal Kommune, siger direktør i KFI Peter Lange.

DEL
Forrige artikelSpar giver et gratis lift hjem til julen
Næste artikelTulip vil hente vækst ved produktudvikling
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.