Meny bejler til flexitarianere

Dagrofas supermarkedskæde introducerer en kødfri køleboks med 21 forskellige veganske frokost- og middagsretter

Foto: Meny

17 procent af danskerne er i dag, ifølge bogen Go Green, flexitarianere med en eller flere kødfrie dage om ugen, skriver Meny i en pressemeddelelse.

Det får Dagrofas supermarkedskæde, Meny, til at introducere en række færdigretter til frokost og aftensmad uden kød.

Den første kødfrie køledisk åbner den 24. marts i Meny på Borups Alle i København, hvor madblogger Mia Sommer, der blev kåret som årets veganer i 2016, vil være tilstede.

Til frokost er der wraps, sandwiches, panini og forskellige salater. Til aften består konceptet af ready to heat retter, som kartofler med grøntsagsdeller, lasagne, pastapesto med fake kylling og Chili sin Carne. Otte af retterne bliver dagligt lavet af de lokale delikatesseafdelinger.

DEL
Forrige artikelMejeri har succes med salg af kød
Næste artikelIrma lancerer insekter på frost
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.