Meny åbner i Hjerting

Dagrofas Meny-kæde åbnede i dag tre nye butikker. Den ene i Esbjerg-bydelen Hjerting

Foto: Helle-Karin Helstrand

Det var en glad købmand, Lars Hansen, der i dag med røde roser kunne tage i mod de første kunder i den nye Dagrofa-ejede Meny i Esbjerg-forstaden Hjerting.

Foto: Helle-Karin Helstrand

Solen var dårligt stået op, da de første cirka 50 kunder blev budt på en kop kaffe og et rundstykke fra den lokale bager Guldægget, der har lejet sig ind hos Meny.

Foto: Helle-Karin Helstrand

Kaffen blev skyllet ned til underholdning af jazzmusik ved Frøsigs Jazzband.

Foto: Helle-Karin Helstrand

En 1600 kvm. stor butik med en 25 meter lang slagter-delikatessedisk, der også byder på frisk fisk og ost, ventede kunderne, da afgående venstre-borgmester Johnny Søtrup havde klippet snoren.

Foto: Helle-Karin Helstrand

Ifølge borgmesteren er Hjerting et sted, man flytter til, og bydelen har manglet et rigtigt supermarked, sagde borgmesteren i sin tale.

– Jeg har endda overvejet om jeg skulle flytte tilbage til Hjerting for at kunne købe ind i jeres flotte nye supermarked, sagde Johnny Søtrup.

Foto: Helle-Karin Helstrand

Udover den ny butik i Hjerting var der også åbning af nye Meny-butikker i Ballerup og Randers. Derudover fejrede kæden indvielse af en række moderniserede butikker i blandt andet Domus Vista i København og i Hjørring.

Foto: DSK
Adm. direktør for Den Erhversdrivende Fond KFI, Jesper Loiborg, var med ved genindvielsen af butikken Domus Vista, hvor KFI ejer lokalerne
DEL
Forrige artikelRoyal Unibrew styrker indtjeningen
Næste artikelE-supermarkeder spås eksplosiv vækst
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.