Meny åbner første nybyggede butik i Jylland

Menys første nybyggede butik i Jylland åbner i dag i Støvring

Tidligere Venstre-borgmester i Rebild Kommune, Anny Winther, indvier den nye Meny i Støvring samme med købmand Henrik Sørensen. Foto: Helle-Karin Helstrand

Efter 29 år på samme placering på Hobrovej flytter Meny i Støvring i dag til en helt ny butik på Støvring Bytorv.

Butikken bliver i alt ca. 1.200 kvadratmeter og får en selvstændig bagerbutik.

Den nye Meny er kædens første nybyggede butik i Jylland. Samtidig markerer åbningen af den nye butik, at den tidligere købmand og ejer af Meny-butikken, Hans Christensen, overlader ansvaret til sin butikschef Henrik Sørensen.

Ejerskab for butikken
Den 40-årige købmand, der skal stå i spidsen for Meny i Støvring, har arbejdet for Hans Christensen siden folkeskolen. Og ud over ansvaret for den daglige drift får Henrik Sørensen også et ejer-ansvar.

– Jeg kommer også til at eje en end del af den, og min officielle titel fremover bliver I/ S købmand, oplyser Henrik Sørensen til Nordjyske, der ikke føler sig skræmt over udsigt til yderligere konkurrence i den nordjyske by, hvor Rema 1000 åbner ny butik i maj, så der herefter vil være syv dagligvarebutikker i byen.

 

DEL
Forrige artikelÆgte kærlighed
Næste artikelForbrugertilliden på rette spor
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.