Mejerierne hædrer den gode fødevaredebat

Mejeriforeningens initiativpris tildeles i år den fødevarepolitiske tænketank Frej

Mejeriforeningens direktør Jørgen Hald Christensen overrakte fredag eftermiddag Mejeriforeningens initiativpris til den fødevarepolitiske tænketank Frej.

Frej fik prisen for sin indsats for at etablere ”en kritisk og konstruktiv dialog mellem forbrugere og fødevarevirksomheder.”

Tænketanken Frej blev grundlagt af fire unge kvinder i 2016 og har i løbet af ganske kort tid markeret sig med en række arrangementer, hvor man har sat aktuelle og ofte kontroversielle emner inden for landbrug, natur, miljø og fødevareproduktion til debat med det erklærede formål at bygge bro mellem forbrug og produktion af fødevarer i Danmark.

”I en tid hvor den gode samtale indimellem bliver overdøvet af højrøstede stemmer, der råber ned i hvert sit ekkokammer, har vi alle sammen brug for initiativer som Tænketanken Frej – et bevis på, at den konstruktive dialog mellem virksomheder og forbrugere faktisk kan lykkes.”

Sådan lød ordene, da den såkaldte “Mælkeprisen” blev overrakt til Iben Krog Rasmussen fra den fødevarepolitiske tænketank Frej.

Prisoverrækkelsen fandt sted i forbindelse med Mejeriforeningens årlige generalforsamling på Koldkærgaard i Skejby.

Med prisen følger 25.000 kr.

DEL
Forrige artikelBliver du kørt over af plastiktoget?
Næste artikelJustitsminister besøger tyveriramt Meny-købmand
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.