Medier

Dansk Handelsblad A/S råder over flere print- og digitale medier, som kan være med til at levere effekt og resultater for dig som annoncør.

Avisen Dansk Handelsblad er vores stolte fundament og en del af et abonnement. Bladet læses af beslutningstagere og ledende medarbejdere i hele dagligvarehandelen.

De fleste holder sig desuden orienteret via vores daglige nyhedsbrev og websitet  med et konstant opdateret nyhedsflow fra vores branchekendte journalister.

Dansk Handelsblad

Dansk Handelsblad er det ugentlige omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen. Avisen udkommer 45 gange årligt med et læsertal på 20.-25.000 (Kantar Gallup). Læserne er primært beslutningstagere og ledende medarbejdere i butikker og på kædekontorer samt ansatte hos grossister, leverandører, rådgivningsvirksomheder m.fl.

Avisen kan også læses som e-avis eller via vores app.

 

Nyhedsbrev og hjemmeside

www.dhblad.dk har ca. 30.000 besøgende om måneden med 85.000 sidevisninger. Sitet opdateres dagligt, og for abonnenter er der adgang til låst indhold, e-avis m.v.  Sitet giver utallige muligheder for annoncering. Vores daglige nyhedsbrev, er et effektivt medie til bannermarkedsføring til de mere end 7.200 modtagere.

 

DH Food Professional 

DH Food Professional er et nyt magasin til foodservice-sektoren. Magasinet udkommer 6 gange årligt og distribueres til vores abonnenter samt 6.500 modtagere  beskæftiget indenfor foodservice, storkøkken, restatutionskøkken, institutionskøkkener m.v.

 

 

Kontakt os og hør mere mulighederne for eksponering på tlf. 86 15 80 11