Medier

Medier

Dansk Handelsblad råder over flere forskellige printmedier, som kan være med til at levere effekt og resultater for dig som annoncør. Vores avis og omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen - Dansk Handelsblad - udkommer hver fredag på nær i påske-, sommer- og juleferien. Vi udgiver desuden en række årbøger med høj gemmeværdi, og som giver vores annoncører endnu bedre muligheder for at ramme beslutningstagere og ledende medarbejdere i dagligvarehandelen. Foruden printmedierne kan du markedsføre dig online via vores website og daglige nyhedsbrev - det være sig i form af bannerannoncering, et stillingsopslag på vores jobportal eller noget helt tredje. Kontakt salgsafdelingen og lad os sammen finde en løsning, der kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

dhblad_tryktDansk Handelsblad

Dansk Handelsblad er det ugentlige omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen og detailsektoren. Avisen udkommer 45 gange årligt. Dansk Handelsblad læses af beslutningstagere og ledende medarbejdere i butikker og på kædekontorer samt af grossister, leverandører og rådgivere m.fl.

Website og nyhedsbrev

I 2015 gik Dansk Handelsblad i luften med et spritnyt website med nyt for både læsere og annoncører. Sitet giver utallige muligheder for annoncering. Kontakt os endelig med dine ønsker. Samtidig vokser vores daglige nyhedsbrev, som er et effektivt medie til bannermarkedsføring, og som er udkommet stabilt siden 2011. Nyhedsbrevet bliver åbnet af 96% af modtagerne, og vores reputation på spamkontrol er så høj, at vi sikrer leveringen. Vi vil til stadighed udbygge og optimere mulighederne online for dig som annoncør. Hjemmesiden byder på mange muligheder både som enkeltmedie eller i kombination med et eller flere af vores printmedier. Ydermere har vi ansat tv-manden Jeppe Søe som mediechef, og med ham satser vi nu også på video - både i redaktionelle artikler og i forhold til annoncering, hvor vi også råder over professionel redigering og optageudstyr.

RetailNews

RetailNews er et branchenetværk etableret i starten af 2012 og drives i fællesskab med Industry Supply Danmark A/S. RetailNews er det førende branchenetværk for dagligvare- og detailhandelens kæder, butikker samt leverandører og rådgivere og samler indholdet fra food-supply.dk og dhblad.dk på nye måder.

Via RetailNews kan beslutningstagere inden for butikker og kæder, rådgivere, leverandører m.fl. nemt komme i kontakt med andre, finde oplysninger om hinanden, købe/sælge nye og brugte produkter, inventar o.l., indrykke stillingsopslag og meget andet.

Kontakt salgsafdelingen og hør nærmere på tlf. 86 15 80 11